Preventieassistente

Stichting Mondzorg, Nootdorp

Stichting Mondzorg is een christelijke organisatie die mondzorg biedt aan mensen, die om welke reden dan ook, niet in staat zijn zelf zorg te dragen voor hun eigen mondhygiëne en mondzorg. Stichting Mondzorg werkt in Wlz-instellingen.


Eisen

Eisen: - MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding tandartsassistent - Cursus preventieassistent - ruime werkervaring als tandartsassistent - Kennis van relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen - Belijdend christen - Affiniteit met psychogeriatrische patiënten - Bereidheid mee te werken aan de doelstellingen van de stichting Vaardigheden De preventieassistent - is sociaal vaardig, tactisch en empatisch; - is in staat zelfstandig te werken; - heeft een dienstverlenende en patiëntgerichte instelling; - beschikt over plan- en organisatievermogen voor het plannen van de werkzaamheden en het stellen van de prioriteiten. Bezwarende omstandigheden: Bij het uitvoeren van onderdelen van mondzorgkundige behandelingen kan sprake zijn van werken in een onnatuurlijk gebogen houding.


Uitgebreide omschrijving

De preventietandartsassistent biedt ondersteuning aan tandheelkundige zorgverleners en voert zelfstandig onderdelen uit van de tandheelkundige behandelingen met name op het gebied van preventie en mondhygiëne. Het aantal werkuren in overleg. Salariëring overeenkomstig de KNMT-schalen, waarbij bij Stichting Mondzorg 36 uur een fulltime dienstverband is.

Adresgegevens
Postbus 138
2630 AC Nootdorp

Algemene contactgegevens Website: www.stichtingmondzorg.nl
E-mail: Telefoon: 015-3106487


Solliciteren
Solliciteer via de site op www.stichtingmondzorg.nl/vacature/christelijke-preventie-assistent-met-een missie of stuur een mail met een korte motivatie voor de functie, wie de Here Jezus voor u is en een cv naar Carolina Ullersma-Wentzel: carolina.ullersma@stichtingmondzorg.nl


Sluitingsdatum: 31-12-17.